Menu

Wild Falls

Wild Falls

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Wild Falls är ett vidoslotspel som utspelas under den stora guldrushperioden i Yukon, Kanada. Spelet har en avancerad vy med jokerkistor som åker ned för floden och över ett dånande vattenfall. Klassiska guldgrävarikoner fyller de 5 hjulen. Spelarna spelar på 20 linjer med en fast insats om 1 mynt per linje. Wild Falls har allt en spelare kan önska, spännande spel, massor av freespins, återspinn och jokrar med multiplikatorer. Allt paketerat i en riktigt skojig landsbygdsklassiker som kommer få dem att stampa takten och leta efter guldet och stora belöningar.

SNABBA ÅTERSPINN utlöses genom att få en eller två kistor på hjulen. Kistorna hålls kvar på plats och ett återspinn delas ut. Återspinn fortsätter med nya kistor tillagda. Om 3 kistor kommer upp på hjulen så kommer freespins av typen GULDFLOD eller SUPERGULDFLOD att delas ut med normala träkistor eller kistor i guld, beroende på vilken typ av freespins det handlar om.

Freespins av typen GULDFLOD är en funktion som utlöses när man får 3 kistor på hjulen. Kistor kan endast hamna på hjul 2,3 och 4. Freespins fortsätter så länge som det finns kistor på hjulen. Kistorna fastnar och rör sig (går) ned en position på hjulen i slutet av varje Freespin till dess att de faller ned från botten av hjulen. Under Freespins kan nya kistor läggas till. Maximal utbetalning under GULDFLOD är 10 000X insatsen! Freespins av typen SUPERGULDFLOD är en funktion som utlöses under GULDRUSH. Det fungerar på samma sätt som GULDFLOD förutom att det utlöses av 3 guldkistor och alla kistor fortsätter att vara av guld under hela den freespin-omgången. Freespins fortsätter till dess att inga fler guldkistor finns kvar på hjulen eller till en maximal utbetalning om 10 000X insatsen!

GULDRUSH är en slumpmässig funktion där alla kistor förvandlas till guldkistor. Alla guldkistor har en slumpmässig multiplikator om antingen 2X, 3X eller 5X. Kistor är både Joker och Spridda! SNABBA ÅTERSPINN kan aktiveras med guldkistor. Om det är 3 guldkistor på hjulen delas freespins av typen SUPERGULDFLOD ut.

RTP är 96.50 %.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta – Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp – Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news