Menu

Phoenix Reborn

Phoenix Reborn

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Phoenix Reborn är en 5-hjuls videoslot med 40 fasta vinstlinjer.

Spelet har en expanderande JOKER-symbol (Fenix), en SPRIDDA-symbol (Masken) och två olika STAPLADE symboler (Kvinnlig krigare och Manlig krigare).

JOKER-symbolen expanderar för att täcka hela hjulet som det visas på och ersätter alla symboler utom SPRIDDA.

När 3, 4 eller 5 SPRIDDA visas någonstans på hjulen utlöses en initial sekvens om respektive 7, 12 eller 20 GRATISSPINN.

Under GRATISSPINN om 2, 3, 4 eller 5 SPRIDDA visas någonstans på hjulen ger de ytterligare respektive 3, 7, 12 eller 20 GRATISSPINN.

Under GRATISSPINN expanderar en garanterad JOKER-symbol för att täcka ett slumpmässigt hjul i varje runda.

RTP är 96.50%.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta – Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp – Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news