Menu

Orient Express casino Dansk

Orient Express slot
Velkommen Orient Express Spilleautomat med 4 forskellige Basis Spil og Free Spin tilstande, alle med egne unikke funktioner.

OM SPILLET

Orient Express er en spilleautomat med 5 hjul og 20 betalingslinjer, som går fra venstre mod højre.
Spillet har otte normale symboler, som vinder, hvis der er tre eller flere på række på en betalingslinje, som starter fra yderste venstre position. De 4 højest betalende symboler er repræsenteret af togpassagerer. De 4 lavest betalende symboler er kort dragter.
Der er fire tilstande i spillet: Paris, Venedig, Beograd og Istanbul. Du begynder altid i Paris og derefter rejser du til de andre byer, efter at du gennemfører Free Spin tilstanden i din nuværende by.
Efter at du er nået til Istanbul kan du vælge den by du ønsker, hver gang du gennemfører en Free Spin runde. Din nuværende placering vil blive gemt mellem flere sessioner.
Hver by har en anerledes funktion.
Paris (Vandrende wild symboler):
Vandrende wild symboler repræsenteres af en billet kontrollør, som dukker op ovenpå normale symboler, efter at hjulene stopper (de kan ikke lande på Free Spin symboler eller andre wild symboler). De giver et gratis gen-spin og flytter mod venstre til det nærliggende hjul. Gen-spins gives så længe at der er mindst et vandrende wild symbol på hjulene. Nye vandrende wild symboler kan opstå i løbet af gen-spins. Free Spin tilstanden spilles efter at alle gen-spins er gennemført, hvis der opstår mere end 3 Free Spin symboler.
Basis spil: Vandrende wild symboler kan opstå på tilfældig vis på alle hjul, være med i udbetalinger (hvis der er nogen), flytte til venstre og udløse gen-spin.
Free Spin tilstand: Vandrende wild symboler opstår mere hyppigt.
Venedig (Gevinst Multiplikator):
Multiplikator uret kan opstå efter et vindende spin til at give en gevinst multiplikator.
Basis spil: 2-5x multiplikator tilføjes kun på tilfældig vis til vindende spins.
Free Spin tilstand: 2-5x multiplikator tilføjes til alle vindende spins.
Beograd (Wild hjul):
Togene kører fra højre side af spille panelet mod venstre. De giver et wild hjul til hvilket som helst hjul, som de stopper på.
Basis spil: 1-3 hjul kan blive til wild hjul på tilfældig
Free Spin tilstand: 1-3 hjul bliver til wild symboler i hvert Free Spin.
Istanbul (Tilfældige wild symboler):
Der er en bunke postkort på et bord i kupéen. Når denne funktion er aktiveret, vil postkortene flyve hen til tilfældige symboler og gøre dem til wild symboler. Der er 4 tilfældige wild symboler, som repræsenteres i form af postkort fra alle 4 byer. Tilfældige wild symboler kan ikke opstå ovenpå et Free Spin symbol eller et Wild symbol.
Basis spil: 2-12 symboler bliver til wilds på tilfældigvis efter det specifikke spin
Free Spin tilstand: 2-12 symboler bliver til wild symboler efter hvert Free Spin
Tre eller flere Free Spin symboler udløser Free Spin tilstanden.

 • 3 Free Spin symboler giver 7 Free Spins
 • 4 Free Spin symboler giver 15 Free Spins
 • 5 Free Spin symboler giver 30 Free Spins

Free Spins kan genudløses
Free Spin tilstanden og gen-spin i Paris spilles i samme by, på samme linjer og med den samme væddemål størrelse, som det spin der udløste dem.
Wild symboler erstatter alle symboler undtagen Free Spin symbolet.

HVORDAN SPILLER MAN

 • Vælg din pålydende mønt.
 • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

 • For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
 • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
 • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.
 • Ovenstående inkluderer ikke enhver Free Spin symboler som betaler spredt.
 • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, er der mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie betaler kun den højest vindende kombination.
 • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik på PLUS ikonet i det nederste venstre hjørne for at udvide eller kollapse valgmulighedsfunktionen.

 • Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
 • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
 • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
 • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
 • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

 • Linjer – Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
 • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at omsætte enhver satsning eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din mønt værdi.
 • Satsning– Satsningen er 1 mønt per betalingslinje.
 • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
 • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
 • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
 • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
 • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
 • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

SPILLEGEVINST

Den samlede teoretiske spillegevinst er på 96.2%.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

 • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto. Hvis du vælger at springe spillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din balance med det samme.
 • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
 • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
 • Dette er spillereglerne version 2.0, fra dato 07/04 2017. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
 • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 29-03-2018

Relevant news