Menu

Moon Princess

Moon Princess

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Spelregler

Moon Princess är ett videoslotspel som spelas i ett rutnät om 5×5 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster ges vid 3 eller fler symboler i rad, horisontellt eller vertikalt. Alla rader och kolumner är aktiva och symboler kan tillhöra flera olika vinstkombinationer.

Vinstkombinationer tas bort och kvarvarande symboler faller ner för att eventuellt skapa nya vinstkombinationer. Jokersymbolen skapas vid den mittersta symbolen när en vinstkombination med 3 symboler tas bort. En vinstmultiplikator ökas varje gång symboler tas bort från spelet.

Moon Princess innehåller en jokersymbol (Månen), tre prinsessymboler (Love, Star, Storm) och en samling av mystiska saker i en färgstark och vacker värld. Jokersymbolen ersätter alla symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. När jokersymboler är de enda kvarvarande symbolerna på spelplanen tas de bort och hjälper dig att aktivera gratisspinn!

Girl Power-funktionen har en möjlighet aktiveras på icke vinstgivande spelrundor. Beroende på vilken aktiv prinsessa som visas till höger på skärmen, så utförs olika unika färdigheter. Alla Girl Powers hjälper till att skapa möjliga vinstkombinationer. Totalt finns det tre Girl Power-färdigheter – en för varje prinsessa. De är som följer:

Love: En sorts symboler väljs och ändras till en annan symbol.

Star: En eller två jokersymboler läggs till på spelplanen.

Storm: Två sorters symboler förstörs och tas bort från spelplanen.

De 3 Prinsessornas funktion aktiveras när mätaren på skärmen fylls helt. Mätaren fylls endast upp av vinstkombinationer med prinsessymboler. Jokersymbolen kan användas som en del i dessa kombinationer. Alla andra kombinationer bidrar inte.

Mätaren består av 3 sektioner. Med ovanstående regler tillämpade; en fem-lika kombination fyller mätaren med 3 sektioner, en fyra-lika kombination fyller mätaren med 2 sektioner och en tre-lika kombination fyller mätaren med 1 sektion.

När mätaren är full, och inga ytterligare vinster finns, delas en gratisrunda ut till spelaren. Multiplikatorn återställs. Under de 3 Prinsessornas funktion turas Love, Star och Storms Girl Power om att aktiveras för att skapa fler vinstchanser. Ordningen är samma varje gång de 3 Prinsessornas funktion aktiveras. När det inte finns ytterligare vinster efter varje nedfall kommer en Girl Power att utföras och spelet fortsätter som normalt till dess att det inte finns fler vinster. Sekvensen upprepas till dess att spelrundan är slut och alla Girl Power-färdigheter har utförts. Alla vinster räknas samman och delas ut till spelaren innan nästa spelrunda börjar.

Den aktiva prinsessan ändras tillbaka till den prinsessan som var på skärmen innan de 3 Prinsessornas funktion aktiverades.

Om hela spelplanen med symboler rensas aktiveras gratisspinnfunktionen. Välj ett av tre alternativ för gratisspinn. Väljer du prinsessan Love får du 4 gratisspinn att börja med; väljer du prinsessan Star får du 5 gratisspinn att börja med; väljer du flickan Storm får du 8 gratisspinn att börja med. Den valda prisessans Girl Power är sedan aktiv under hela gratisspinnet, och aktiveras på varje icke vinstgivande spinn för att ytterligare hjälpa till att skapa vinstmöjligheter! Multiplikatorn återställs inte mellan spelrundorna under hela gratisspinnet och kan växa upp till maximalt x20!

Gratisspinnet kan förlängas genom att ladda upp mätaren på skärmen, med samma regler som tidigare beskrivits. Prinsessan Love ger ytterligare 4 gratisspinn; prinsessan Star ger ytterligare 3 gratisspinn; prinsessan Storm ger ytterligare 2 gratisspinn. Maximalt antal gratisspinn är 20. De 3 Prinsessornas funktion är inte aktiv under gratisspinn. Om spelplanen rensas helt under gratisspinn får du ett omedelbart pris på 100x din totala insats!

RTP är 96.50%.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Ändra insats – För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med den valda insatsen. Auto spel läget avbyts automatiskt baserat på egna inställningar eller då saldot är för lågt.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.
  • Starta – Spelrundan startas med den valda insatsen.

Relevant news