Menu

Age of the Gods – Jackpot kansspelautomaat gokkast

age-of-the-gods-slots-300x196

Het doel van Age of the Gods™ is om winnende symbool combinaties te krijgen door de rollen te spinnen.
Handleiding
Je kunt je lijninzet kiezen door gebruik te maken van de (-) en (+) naast Lijninzet (Line Bet) door zo het bedrag aan te passen.
Je totale inzet per speelronde = lijninzet x active winlijnen.
Het spel wordt altijd gespeeld met 20 actieve winlijnen. Het aantal actieve winlijnen staat vast en kan niet veranderd worden door de speler.
Klik op Spin om de rollen te spinnen met de huidige geselecteerde inzet. Tijdens het spinnen van de rollen verandert Spin in Stop. Klik op Stop om de spin te stoppen en direct het resultaat van de spin weer te geven.
Door op Turbomodus (Turbo Mode) te klikken, schakel je de turbomodus aan of uit, dit houdt in dat je de animaties en geluiden aan of uit zet en je de rollen sneller of langzamer laat rollen. Als de Turbomodus (Turbo Mode) actief is, verandert de knop naar Turbo aan (Turbo on). Door op Turbo aan (Turbo on) te klikken eindigt de Turbomodus (Turno Mode) en ga je weer terug naar het normale spel.
Winsten worden berekend aan de hand van de prijzentabel. Lijnwin = lijninzet x overeenkomende vermenigvuldiger aan de hand van de prijzentabel. Scatter win = totale inzet x overeenkomende vermenigvuldiger aan de hand van de prijzentabel. De prijzentabel kan geopend worden via de info pagina.
Op een winlijn wordt alleen de hoogst winnende combinatie uitbetaald terwijl gelijktijdige winsten op verschillende winlijnen bij elkaar worden opgeteld.
In het geval van een winnende spin, geeft het Winst vakje de behaalde winsten weer. De winst opteller kan gestopt worden door ergens op het scherm te klikken en dan wordt de totale winst direct weergegeven.
Winlijn winsten en de totaalwinst worden ook weergegeven in het veld onder de rollen of het spel scherm.
Informatiepagina
Door op Info te klikken, open je een informatiepagina waarbij verschillende spelonderdelen beschreven worden. Je kunt de pijltjes rechts onderin het scherm gebruiken om door de verschillende informatiepagina’s te bladeren. Door op Terug (Back) te klikken, sluit je de informatiepagina en keer je terug naar het spel.
De prijzentabelpagina laat alle winnende combinaties zien. Als je dit opent na een winnende spin, wordt de inzet vermenigvuldiger voor enig winnende symbool combinatie opgelicht en gaat knipperen.
De Pantheon of Power On Reels functie pagina legt uit hoe deze functie geactiveerd wordt en wat de regels ervan zijn.
De Age f the Gods Bonus pagina legt uit hoe deze functie geactiveerd wordt en wat de regels ervan zijn.
De pagina van de Athena gratis spins beschrijft hoe de bonus wordt geactiveerd en wat de bijbehorende spelregels zijn.
De pagina van de Zeus gratis spins beschrijft hoe de bonus wordt geactiveerd en wat de bijbehorende spelregels zijn.
De pagina van de Poseidon gratis spins beschrijft hoe de bonus wordt geactiveerd en wat de bijbehorende spelregels zijn.
De pagina van de Hercules gratis spins beschrijft hoe de bonus wordt geactiveerd en wat de bijbehorende spelregels zijn.
De Age of the Gods Jackpot pagina omschrijft hoe je toegang krijgt tot het Age of the Gods jackpotspel die één van de vier jackpots oplevert en de regels van het spel worden hier uitgelegd.
De Winlijnenpagina toont alle mogelijke winlijncombinaties en legt de spelregels uit voor de uitbetalingen.
Winlijnen
Actieve winlijnen worden weergegeven met lijnen die over de rollen verschijnen net als op de Winlijnenpagina in het Info onderdeel.
Alle 20 actieve winlijnen kunnen winsten opleveren.
Er is een verschil tussen de lijninzet en de totale inzet. De lijninzet toont hoeveel er per enkele lijn wordt ingezet. De totale inzet toont het totaal van alle inzetten van de speelronde. De uitbetalingen die worden weergegeven in de prijzentabel worden vermenigvuldigd met jouw lijninzet.
Het scattersymbool is een uitzondering op deze regel. Zie hieronder voor meer informatie over het scattersymbool.
De uitbetalingen worden weergegeven op de Prijzentabelpagina. Door de lijninzet te vermenigvuldigen met de uitbetaling benoemd in de prijzentabel, vind je de mogelijke winstbedragen.
Als er tegelijkertijd twee winnende combinaties op dezelfde winlijn verschijnen, wordt alleen de hoogste combinatie uitbetaald. Als meerdere actieve winlijnen een winnende combinatie bevatten, dan worden de winsten bij elkaar opgeteld.
Winnende combinaties kunnen alleen op actieve winlijnen voorkomen, dienen op de meest linkerrol te beginnen en de symbolen moeten aansluitend op de rollen verschijnen.
Wild
Het wildsymbool kan ieder ander symbool vervangen, met uitzondering van de Scatter, om zo de hoogst mogelijke winnende combinatie te vormen.
Er is ook een aparte uitbetaling voor 2 of meer wildsymbolen op een actieve winlijn, zoals te zien in de prijzentabel. Dit wordt uitbetaald in plaats van de winst van de normale symbolen, als het winbedrag van de wildsymbolen groter is dan dat van de normale symbolen (met wildsymbolen erbij gerekend).
Scattersymbool
De scattersymbolen hoeven niet op een winlijn te staan.
Als er 3 of meer scattersymbolen op het scherm verschijnen, wordt de prijs vermenigvuldigd met de totale inzet en opgeteld bij de winsten van de winlijn.
Als 3 of meer scattersymbolen tegelijkertijd ergens op de rollen landen, dan wordt de Age of the Gods Bonus geactiveerd met vier verschillende gratis spins modussen. Zie hieronder voor meer informatie over de Age of the Gods Bonus en gratis spins.
Pantheon of Power On Reels functie
Als al de volgende symbolen verschijnen op een actieve winlijn, startend op de meest linkerrol, dan wordt een geldprijs van 200x de lijninzet toegekend: Athena, Zeus, Poseidon, Hercules en Aphrodite. Deze functie is alleen beschikbaar tijdens het hoofdspel. Tijdens deze functie is het mogelijk dat een winnende combinatie voorkomt op meer dan één winlijn. In dat geval worden beide uitbetaald.
Age of the Gods Bonus
Als er drie of meer scattersymbolen ergens op de rollen verschijnen tijdens het hoofdspel, wordt de Age of the Gods Bonus geactiveerd.
Klik op Start (Click to Start) om te Age of the Gods Bonus te starten.
Het bonusscherm toont 20 iconen die allemaal een symbool van één van de goden verbergt: Athena, Zeus, Poseidon of Hercules. De speler kan deze één voor één selecteren totdat er drie dezelfde symbolen zijn gevonden en hiermee de overeenkomende gratis spins worden gestart: Athena gratis spins, Zeus gratis spins, Poseidon gratis spins en Hercules gratis spins. Zie hieronder voor meer informatie over de verschillende gratis spins vind je hieronder.
Als een gratis spins modus klaar is, dan keert de speler terug naar het Age of the Gods bonusscherm om kans te maken om nog een keer te spelen en nog meer gratis spins te winnen. Het heractiveren van de gratis spins is alleen mogelijk tijdens de Age of the Gods Bonus.
Tijdens de gratis spins worden de rollen automatisch gespind. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hetzelfde aantal actieve winlijnen en dezelfde inzet per lijn als tijdens de spin waarmee de Age of the Gods Bonus geactiveerd werd. Na iedere spin wordt de winst bij Winst (Win) getoond. Het gratis spins Winstveld toont de opgetelde winst van de huidige gratis spins.
Als je een Hades symbool onthuld bij het klikken op een icoon dan eindigt de Age of the Gods bonus en keert de speler terug naar het hoofdspel. Nadat het bonusspel is afgerond, verschijnt er een resultatenscherm met een overzicht van je winsten. Spel (Game) win toont de winsten die behaald zijn tijdens de spin in het hoofdspel waarmee de Age of the Gods Bonus gewonnen werd. Functie win (feature) toont de winsten die behaald zijn tijdens alle gratis spins van de Age of the Gods Bonus. Totale winst (Total win) toont de gehele winst (spel winst en functie winst bij elkaar opgeteld).
Klik op Ga verder (Continue) om terug te gaan naar het hoofdspel. Zodra je terugkeert naar het hoofdspel, kun je op een willekeurige plek op het scherm klikken om het optellen van de winsten te stoppen en de volledige prijs te tonen.
Als de Age of the Gods Bonus geactiveerd wordt tijdens autoplay dan begint het bonusspel pas wanneer je op Start klikt. Als alle gratis spins gespeeld zijn en je op Ga verder (Continue) klikt op het samenvattingsscherm van je gratis spins, wordt Autoplay tijdens het hoofdspel voortgezet.
Athena gratis spins
Als je drie Athena symbolen onthuld in de Age of the Gods Bonus dan worden negen Athena gratis spins geactiveerd. Voordat iedere gratis spins start, kent Athena een willekeurige vermenigvuldiger toe van tussen x2 en x5. Deze wordt toegepast op enige winsten behaald tijdens de gratis spin.
De Athena gratis spins kunnen niet geheractiveerd worden tijdens de functie. Als de Athena gratis spins modus klaar is, dan keert de speler terug naar het Age of the Gods bonusscherm om kans te maken om nog meer gratis spins te winnen.
Zeus gratis spins
Als je drie Zeus symbolen onthuld in de Age of the Gods Bonus dan worden negen Zeus gratis spins geactiveerd.
De Zeus gratis spins starten met een x1 vermenigvuldiger. Bij iedere derde gratis spins, laat Zeus de winst vermenigvulder met 1 toenemen. De huidige vermenigvuldiger is te zien in de linkerbovenhoek van het scherm en wordt toegepast op enige winsten behaald tijdens een gratis spin.
Zeus gratis spins hebben een extra wildsymbool die wordt vergrendeld op de middelste positie van de middelste rol tijdens de gratis spins en staat voor ieder ander symbool behalve de scatter.
De Zeus gratis spins kunnen niet geheractiveerd worden tijdens de functie. Als de Zeus gratis spins modus klaar is, dan keert de speler terug naar het Age of the Gods bonusscherm om kans te maken om nog meer gratis spins te winnen.
Poseidon gratis spins
Als je drie Poseidon symbolen onthuld in de Age of the Gods Bonus dan worden negen Poseidon gratis spins geactiveerd.
Tijdens enige Poseidon gratis spins voegt Poseidon tot wel vijf extra wildsymbolen toe aan de de rollen op enige positie. Extra wildsymbolen vervangen enige andere symbolen met uitzondering van de scatter. Scatters betalen uit zelf als ze bedekt worden door een extra wild. Normale wild symbolen kunnen door bliksem geraakt worden.
De Poseidon gratis spins kunnen niet geheractiveerd worden tijdens de functie. Als de Poseidon gratis spins modus klaar is, dan keert de speler terug naar het Age of the Gods bonusscherm om kans te maken om nog meer gratis spins te winnen.
Hercules gratis spins
Als je drie Hercules symbolen onthuld in de Age of the Gods Bonus dan worden negen Hercules gratis spins geactiveerd.
Tijdens de functie verschijnt Hercules als een opgestapeld symbool, die de hele derde rol in beslag neemt tijdens iedere Hercules gratis spin. Het vervangt ieder ander symbool behalve de scatter.
De Hercules gratis spins kunnen niet geheractiveerd worden tijdens de functie. Als de Hercules gratis spins modus klaar is, dan keert de speler terug naar het Age of the Gods bonusscherm om kans te maken om nog meer gratis spins te winnen.
Age of the Gods Jackpot
Dit spel is gelinkt aan de Age of the Gods Jackpot.
De Age of the Gods Jackpot is een progressief jackpotspel met meerdere niveaus wat gelinkt is aan de Age of Gods spellen. Een klein percentage van iedere inzet geplaatst op Age of the Gods spellen wordt toegevoegd aan de progressieve jackpot. Het percentage van alle inzetten wordt verdeeld over de vier jackpot niveaus, die worden getoond in het bovenste gedeelte van het speelscherm, boven de rollen.
Enig niveau van de Age of the Gods jackpot kan gewonnen worden via het jackpotspel, die willekeurig geactiveerd kan worden na iedere hoofdspel spin van enige Age of the Gods spellen. Het wordt niet geactiveerd door enige symboolcombinatie en enige spin tijdens het hoofdspel dat geen winst oplevert kan het jackpot spel activeren. Het jackpot spel kan geactiveerd worden met enige inzet, maar de kans daartoe neemt toe met een hogere inzet.
Activering van het jackpot spel garandeert een winst van één van de vier jackpots: Power Jackpot, Extra Power Jackpot, Super Power Jackpot en Ultimate Power Jackpot. De vier verschillende jackpot niveaus staan voor verschillende prijzen. De Power Jackpot levert de kleinste prijs op en de Ultimate Power jackpot levert de hoogste prijs op.
Het jackpot speelscherm toont 20 omgedraaide munten. Door op een munt te klikken wordt één van de vier jackpot symbolen onthuld. Iedere jackpot symbool correspondeert met één van de vier progressieve jackpots. Zodra die dezelfde symbolen zijn onthuld, wordt de overeenkomende jackpot toegekend. De jackpot winsten worden toegevoegd aan hoofdspel winsten (indien relevant) en worden getoond in het Win veld samen met andere winsten.
Het Age of the Gods Jackpot spel heeft een timeout timer. Als een combinatie van munten niet wordt gevonden door de speler voordat de tijd afloopt, dan worden de munten automatisch getoond en wordt de overeenkomende jackpot toegekend.
Door de manier waarop de Age of the Gods jackpot is gemaakt is het niet mogelijk om tegelijkertijd de jackpot te winnen.
Storingen bij een internet verbinding kunnen voor een vertraging zorgen tijdens jackpotberichten of updates, maar zullen geen invloed hebben op de jackpotwinsten.
De jackpot van dit spel werkt als volgt:
Basisbedrag (seed) (met hoeveel geld de jackpot begint)
Power €50 (of gelijkwaardig bedrag in een andere valuta)Extra Power €500 (of gelijkwaardig bedrag in een andere valuta)Super Power €5.000 (of gelijkwaardig bedrag in een andere valuta)Ultimate Power €100.000 (of gelijkwaardig bedrag in een andere valuta)
Bijdraagpercentage (het percentage van iedere inzet die bijdraagt aan de jackpot)
0,99%
Win conditie (het resultaat dat je moet behalen om de Jackpot te winnen)
Deelname aan de jackpot garandeert een winst. Combineer 3 jackpot symbolen van de overeenkomende jackpot of wacht tot de timer is afgelopen.
Win voorwaarden (wat je moet doen om in aanmerking te komen voor de jackpot)
Speel een spel dat gekoppeld is aan de Age of the Gods™ Jackpot.
Algemene opmerkingen
Als tijdens het spelen van het hoofdspel de verbinding verbroken wordt, zal de spin automatisch voltooid worden. Om door te gaan met het spel vanaf het moment waar het onderbroken werd, dien je opnieuw in te loggen in het Casino. Je wordt vervolgens automatisch doorgestuurd naar het spel. Als je het spel opnieuw opent zonder in te loggen in het casino, dan begint het opnieuw, vanaf het begin. In beide gevallen wordt je vorige winst uitbetaald. Als je opnieuw ingelogd bent, kan je op de Geschiedenis (History) knop klikken om het resultaat van je vorige speelronde te bekijken.
Als je de internetverbinding verliest tijdens de Age of the Gods bonus, dan word je automatisch teruggestuurd naar het spel nadat je opnieuw inlogt in het Casino, zodat je door kunt gaan met het spelen van de volgende spin. Je voorgaande winsten zullen uitbetaald zijn en als je ingelogd bent, kun je op de Geschiedenis knop klikken om het resultaat van je vorige speelronde te bekijken.
Als je de internetverbinding verliest tijdens de Age of the Gods gratis spins, dan word je automatisch teruggestuurd naar het spel nadat je opnieuw inlogt in het Casino, zodat je door kunt gaan met het spelen van de volgende spin. Je voorgaande winsten zullen uitbetaald zijn en als je ingelogd bent, kun je op de Geschiedenis knop klikken om het resultaat van je vorige speelronde te bekijken.
Als de verbinding met het internet verbroken wordt tijdens een Age of the Gods jackpot spel, dan wordt er een prijs toegekend. De jackpot winst wordt getoond de volgende keer dat de speler inlogt.
Als je de internetverbinding verliest terwijl je gebruik maakt van Autoplay, dan word je automatisch teruggestuurd naar het spel nadat je opnieuw inlogt in het Casino waar je de spin opnieuw kunt spelen. De spins gaan echter niet automatisch verder. Als je opnieuw ingelogd bent, kan je op de Geschiedenis (History) knop klikken om het resultaat van je vorige speelronde te bekijken.
Een storing maakt alle uitbetalingen en spellen ongeldig.
Autoplay
Je kunt de rollen spinnen met behulp van de Autoplay functie. Voordat je een Autoplaysessie begint, dien je eerst de volgende opties te selecteren: inzetwaarde, aantal lijnen, aantal opeenvolgende spins en een verlieslimiet.
Autoplay opties (waar van toepassing)
Inzetwaarde – Kies een inzet per lijn.
Aantal lijnen – Selecteer het aantal lijnen.
Aantal opeenvolgende spins – Selecteer het aantal spins dat je automatisch wilt spelen.
Verlieslimiet – Deze optie eindigt de Autoplaysessie als je startsaldo verminderd is met het geselecteerde bedrag.
Enkele winstlimiet – Deze optie eindigt de Autoplaysessie als er tijdens een spin als onderdeel van de huidige sessie in één keer een bedrag gewonnen wordt dat hoger is dan het geselecteerde bedrag.
Jackpotwinst – Deze optie is alleen beschikbaar bij progressieve spellen en eindigt de Autoplaysessie als er een jackpotwinst gewonnen wordt tijdens een spin die onderdeel uitmaakt van de huidige sessie.
De Autoplaysessie eindigt als één van de bovenstaande opties voorkomt of als je de sessie zelf beëindigt door op Stop te klikken. Dit kan op elk moment tijdens Autoplay gedaan worden, ongeacht hoeveel spins er geselecteerd zijn of hoeveel resterende spins er zijn.
Het verwachte uitbetalingspercentage op lange termijn is 94,03%.

Relevant news