Menu

Iron Girl

Iron Girl

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Iron Girl är ett videoslotspel som leds av vår vaksamma rymdhjälte och hennes pålitliga Järnrustning. Hjälp Iron Girl fånga de efterlysta skurkarna och samla in belöningarna, spelas på 5 hjul med 20 vinstlinjer och fast insats om 1 mynt per linje.

Spelet har en jokersymbol (Iron Girl) som kan ersätta alla andra hjulsymboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer.

Vid varje spinn, hålls de bästa vinnande skurksymbolerna på plats, tillsammans med alla jokrar eller skurksymboler som matchar de bästa vinnande skurksymbolerna (även om de inte är del av en vinst) och ett återspinn delas ut. Återspinn fortsätter så länge som jokrar eller skurksymboler som matchar de hållna skurkarna läggs till på hjulen. Alla skurkar som läggs till som matchar de som hålls kvar från det ursprungliga spinnet hålls också kvar på plats under efterföljande återspinn.

Skurkar som hålls på plats bidrar också till skurkinsamlingsmätaren. De totalt insamlade i slutet av återspinnen kan ge en belöning som följer: 8x efterhängsna skurkar – 2 Iron Girl-jokrar läggs slumpmässigt till på hjulen; 10x efterhängsna skurkar – totalt vinst på det slutliga skurkåterspinnet multipliceras med 2; 12x efterhängsna skurkar – totalt vinst på det slutliga skurkåterspinnet multipliceras med 3; 14x efterhängsna skurkar – totalt vinst på det slutliga skurkåterspinnet multipliceras med 5

Funktionen JÄRNRUSTNING aktiveras slumpmässigt på vanliga spinn (ej återspinn), under vilket 2 till 5 jokrar ersätter symboler som ej är joker på hjulen.

Om den aktuella effekten resulterar i en vinnande skurkkombination kommer ett återspinn att aktiveras. På ett vanligt spinn kan jokrar bara uppträda på hjul 2, 3 , 4 och 5, emellertid kan effekterna ovan resultera i jokrar på vilket som helst av hjulen.

RTP är 96.70%.

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta – Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp – Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news