Menu

Imperial Opera casino spil

imperial_opera_slot_logo

Imperial Opera
Uafsluttede spil
Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.
Oplysninger
Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.
Spilleregler
Imperial Opera er et video-slotspil med 5 hjul og spilles på 20 faste paylines i et udsøgt operahus med asiatisk tema.
Prinsessesymbolet er wild og erstatter alle andre hjulsymboler (undtagen scatter-symbolet) og hjælper med at danne vinderkombinationer.
Showcase-funktionen er tilgængelig i alle spil. Et tilfældigt symbol (undtagen scatter-symbol) vælges og en stak af det respektive symbol bliver føjet til hjulene for at hjælpe med at få vinderkombinationer. Alle karaktersymboler kan være megasymboler på hjulene, når der er aktive funktioner.
Harmonifunktionen udløses tilfældigt. 2 eller 3 tilstødende hjul vælges tilfældigt og spiller med de samme symboler. Funktionen er ikke aktiv ved gratis spil.
Crescendo-funktionen udløses tilfældigt. 1 eller 2 hjul i spilområdet vælges tilfældigt, og hvert udvalgte hjul dækkes helt af wild-symboler. Funktionen er ikke aktiv ved gratis spil.
Scatter-symbolet er et stort 3×3-symbol, der strækker sig over tre tilstødende hjul og kun er synligt på hjulene, når harmonifunktionen har valgt 3 hjul at synkronisere. Når scatter-symbolet er helt synligt på et af hjulene, bliver gratisspilfunktionen udløst, og der gives indledningsvis 10 gratis spil. Under gratis spil kan man lande på scatter-symbolet og forlænge funktionen med yderligere 10 gratis spil, indtil den maksimale gevinst er nået!
Inden gratisspilfunktionen begynder, er hjulene 2, 3 og 4 låste og synkroniseres til altid at spille med de samme symboler. Megasymboler er synlige på disse tre hjul. Showcase-funktionen er stadig aktiv.
Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.
Handlinger
Betalingstabel – Viser betalingstabellen.
Autospil – Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
Spil – Starter runden ved at dreje hjulet.
Stop – Stopper hjulene hurtigere.

Relevant news