Menu

Book of Dead

Book of Dead

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Book of Dead är en 5-hjuls video slot spel som ställer den djärva äventyrare, Rich Wilde, ansikte mot ansikte med Anubis och andra formidabla symboler från det forntida Egypten! Upp till 10 rader kan aktiveras, raderna är numrerade och alltid aktiveras i numerisk ordning (1, 2, 3, 4, etc).

Boken symbolen fungerar som både en joker-symbol och en scatter symbol. Som en joker-symbol, kan boken ersätta alla andra symboler för att hjälpa till att skapa vinnande kombinationer.

Som en scatter-symbol, tre eller flera Böcker som visas i alla positioner på alla hjulen resulterar i ett pris. Dessutom är en sekvens av tio free spins utlöses. På någon free spin, kommer tre spridda böcker förlänga den fria spin-sekvensen med ytterligare tio free spins tills den maximala prissumman är vunnet!

Innan en free spin sekvensen börjar, är en vanlig symbol slumpvis valt att agera som en särskild expanderande symbol under hela den gratis-spin-sekvensen. Efter att priser för vanliga vinnande kombinationer har samlats in, kan den speciella symbolen utvidgas till att omfatta alla tre positioner på sin rad. Den speciell symbol kommer bara expandera när ytterligare priser kan tilldelas längs aktiva vinstrader för vinnande kombinationer. Expanderade symbolerna behöver inte ligga intill varandra för att resultera i en vinnande kombination.

Spelet har även en valfri Dubbel-runda som ger möjligheten att mångdubbla totalvinsten från ett spinn i huvudspelet genom att gissa rätt färg på ett dolt kort. Dubbel-rundan kan spelas upp till fem gånger i rad.

RTP är 96.21%.

Du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet som du vill spela med i inställningsdialogen. Starta hjulen för att starta en ny omgång. När hjulen stannar jämförs symbolerna med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

 • Ändra Insats – För att ändra din insats, gå in i inställningsdialogen där du kan ändra antalet linjer, antalet mynt och myntvärdet. Du kommer åt inställningsdialogen genom att klicka på knappen märkt Inställningar eller genom att klicka i området där mynt, myntvärde och antal linjer visas.
 • Aktivera ytterligare linjer – Antalet linjer per omgång ökas då du klickar på + knappen.
 • Avaktivera linjer – Antalet linjer per omgång minskas då du klickar på – knappen.
 • Öka mynt/linjer – Antalet mynt per linje ökas då du klickar på + knappen.
 • Minska mynt/linjer – Antalet mynt per linje minskas då du klickar på – knappen.
 • Öka myntvärde – Klicka på + om du vill öka myntvärdet.
 • Minska myntvärde – Klicka på – om du vill minska myntvärdet.
 • Vinstplan – Visar vinstplanen.
 • Autospel – Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med de mynt, linjer och myntvärden som är inställda. Auto spel läget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller då ett bonusspel har startats.
 • Maxinsats – Satsar det maximala antalet mynt och linjer som går med ditt tillgängliga saldo och startar hjulen.
 • Starta – Hjulen börjar snurra och spelet startar.
 • Stopp – Stannar hjulen så fort det går.
 • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news