Menu

Viking Runecraft

Viking Runecraft

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Spelregler

Viking Runecraft är ett videoslotspel med nedfallande symboler som spelas i ett rutnät om 7×7 symboler. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster uppnås genom att få 5 symboler eller fler i ett länkat kluster där de vidrör varandra horisontellt och/eller vertikalt. Vinnande symboler tas bort och nya symboler faller ned för att fylla upp spelplanen. Spelet fortsätter med detta till dess att inga nya vinstkombinationer kan skapas.

Alla vinster under en spelrunda bidrar till öka laddningen på förstörelsemätaren. När mätaren är fullt laddad och det inte finns fler kluster aktiveras en laddningseffekt, och en av följande effekter inträffar:

Fenrisulvens Förargelse: Fyra diagonala linjer med symboler slås på spelplanen. Två linjer med symboler tas bort och de andra två linjerna med symboler förvandlas till en annan symbol.

Midgårdsormens Makt: Ett stort antal symboler förstörs i en obruten bana från en kantände på spelplanen till en annan kantände på spelplanen. Längs med banan kommer ett antal olika symboler förvandlas till en annan symbol.

Surts Smärta: Tre symboler sätts i brand. Elden kan spridas till ett slumpmässigt antal intilliggande symboler. Alla brinnande symboler förstörs. I varje kluster med brända symboler skapas en kärna med nya symboler. Alla symboler i varje kärna består av samma symbol.

Lokes Lockelse: Två olika symboler väljs. En symbol, och alla dess matchande symboler tas bort från spelplanen. Den andra symbolen och alla dess matchande symboler förvandlas till en annan symbol.

Spelet fortsätter som normalt efter effekten och låter mätaren laddas upp ännu en gång. En enskild full laddning som följer någon av ovanstående effekter aktiverar Ragnarök vilket ger 1 gratis spelrunda.

Alternativt, när laddningen på förstörelsemätaren initialt är fulladdad, är det möjligt att dubbelladda den genom att vinna med ytterligare symboler. Om du klarar av att dubbelladda mätaren innan någon effekt aktiveras kommer du att aktivera Ragnarök direkt. Ragnarök kan endast aktiveras en gång per spelrunda.

När inga fler vinster uppnås under Ragnarök aktiveras en Förstörelseladdning. När alla Förstörelseladdningseffekter har spelats ut en gång var och inga fler vinster uppnås avslutas funktionen.

Under Ragnarök ersätts Förstörelsemätaren med Världens undergångs bonusmätaren. Vinn på tillräckligt många symboler under hela Ragnarök och du kommer bli rikligt belönad med en total vinstmultiplikator! 20 symboler ger en x2 multiplikator. 40 symboler ger en x3 multiplikator. 60 symboler ger en x5 multiplikator. 80 symboler ger en fantastisk x15 multiplikator!

Spelet innehåller fyra olika gudar. För att bli välsignad med gudarnas närvaro behöver du rensa olika mönster som visas på skärmen. För att rensa ett mönster måste du uppnå vinster på de visade spelplanspositionerna. Rensa ett mönster för att nå nästa nivå och träffa en annan gud.

Varje gud har dess unika gåva. Gudagåvan kan slumpmässigt aktiveras på icke vinstgivande spelrundor. Gudagåvan skapar jokersymboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Alla jokrar som skapas ersätter för alla andra symboler.

Åskguden: Fem till nio slumpmässigt valda symboler förvandlas till jokersymboler!

Vishetens gud: Fyra jokersymboler skapas i två par där jokrarna i varje par är vertikalt intilliggande.

Skönhetens gudinna: Jokersymboler skapas i fyra kluster med början på en slumpmässig position på spelplanens inre 5×5 område. Jokersymbolerna skapas fyra i taget till dess att åtminstone en vinst delats ut.

Vaktguden: Sju jokersymboler skapas, en joker skapas per rad.

Alla vinnande symboler bidrar till att öka Valhallrunornas bonus. Under varje spinn kan du samla Runstenssymboler för upp till fem olika vinstkombinationer. Samla in åtminstone en vinstkombination för en Runstenssymbol och rensa det aktuella mönstret för att aktivera Valhallrunornas bonusspel. Under bonusspelet kommer ett hjul att snurra där ditt mål är att träffa ett fält med en aktiv och tänd runa för att vinna det hopsamlade bonusbeloppet. Beroende på antalet insamlade symboler ändras antalet aktiva och tända runor på hjulet. Ju fler symboler du samlar in desto större är dina chanser att vinna bonusbeloppet. Insamlade symboler återställs till 0 när Valhallrunornas bonusspel aktiveras.

RTP är 96.71%.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Ändra insats – För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med den valda insatsen. Auto spel läget avbyts automatiskt baserat på egna inställningar eller då saldot är för lågt.
  • Starta – Spelrundan startas med den valda insatsen.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news