Menu

Tome of Madness

Tome of Madness

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Spelregler

Rich Wilde and the Tome of Madness är ett videoslotspel med nedfallande symboler som spelas på ett rutnät om 5×5. Symbolerna faller ner i rutnätet och bildar vinstkombinationer. Vinster uppnås genom att få fyra symboler eller fler i ett länkat kluster där de vidrör varandra, antingen horisontellt och/eller vertikalt. Vinnande symboler tas bort och nya symboler faller ned för att fylla upp spelplanen. Spelet fortsätter med detta till dess att inga nya vinstkombinationer kan skapas.

Ögonmärken kan uppträda på slumpmässiga positioner. Öppna ett öga genom att bilda en vinst på Ögonmärkets plats. 2 SPECIAL WILDS läggs till rutnätet när inga fler vinster uppnås.

Vinster laddar Portalen. Efter att ha vunnit på 7 symboler, läggs 2 SPECIAL WILDS till på rutnätet. Efter att ha vunnit på 14 symboler, läggs 2 SPECIAL WILDS till på rutnätet. Om en vinst uppnås med en SPECIAL WILD aktiveras ABYSS Portaleffekt. Efter att ha vunnit på 27 symboler, läggs 2 SPECIAL WILDS till på rutnätet. Om en vinst uppnås med en SPECIAL WILD aktiveras VOID Portaleffekt. Spelet fortsätter som vanligt efter effekten.

ABYSS tar bort en rad eller kolumn från den vinnande SPECIAL WILD-symbolen. Symbolerna som tas bort bidrar till att ytterligare ladda Portalen. Om ABYSS tar bort en annan SPECIAL WILD kommer borttagandet starta från den symbolen.

VOID väljer 1 vanlig symbol slumpmässigt och tar bort alla matchande symboler från rutnätet.

ANNAN VÄRLD FREE ROUND aktiveras efter vinst med 42 symboler. Du tilldelas 1 free round med 3 slumpmässiga Portaleffekter. Om Portalen överladdas, läggs ytterligare en Portaleffekt till för varje 3 ytterligare vinstsymboler som samlas in – upp till maximalt 7 Portaleffekter.

Under ANNAN VÄRLD FREE ROUND aktiveras en Portaleffekt när inga ytterligare vinster uppnås.

Portaleffekterna är:

1. SPECIAL WILDS: 4 SPECIAL WILDS lades till i rutnätet.

2. ABYSS: 4 SPECIAL WILDS lades till i rutnätet. Om en vinst uppnås med någon SPECIAL WILD aktiveras ABYSS Portaleffekt.

3. VOID: 4 SPECIAL WILDS lades till i rutnätet. Om en vinst uppnås med någon SPECIAL WILD aktiveras VOID Portaleffekt.

11 eller 12 Ögonmärken är synliga under ANNAN VÄRLD FREE ROUND. Öppna ett öga genom att bilda en vinst på ögats plats. Om alla ögon öppnats, läggs MEGA WILD Cthulhu till på rutnätet och åker nedåt med varje kaskad innan den försvinner. Kaskaderna fortsätter tills inga fler vinster uppnås.

The RTP is 96.59%.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna i den nedre delen av spelet. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på START för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Ändra insats – För att ändra din insats, använder du de fem insats-knapparna. Du kan även använda plus- och minus-knapparna för att ändra din insats ett steg.
  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av auto spel. Då spelet är i auto spel läge spelas omgångar automatiskt med den valda insatsen. Auto spel läget avbyts automatiskt baserat på egna inställningar eller då saldot är för lågt.
  • Starta – Spelrundan startas med den valda insatsen.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news