Menu

Multifruit 81

Multifruit 81

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster delas ut för intilliggande symbolkombinationer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera linjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats som spelrundan som aktiverade funktionen – om inget annat anges. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Multifruit 81 är ett 4-hjuls videoslot med 81 vinstlinjer, snurra på frukterna för att visa deras priser. När en vänlig fruktjoker visas på hjulen multiplicerar denne din fruktiga vinst.

Fruktjokersymbolen är joker och kan ersätta alla andra symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer. Jokern multiplicerar också vinsten på vinstlinjen. En kombination med två jokersymboler multiplicerar vinsten på vinstlinjen med 2. Och tre jokersymboler multiplicerar vinsten på vinstlinjen med 5!

Ett hjul markeras före varje spinn. Om jokersymbolen landar på det valda hjulet kommer den dupliceras och ersätta alla andra symboler på det hjulet.

RTP är 96.55%.

Du väljer din insats med de fem insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Det finns 81 fasta vinstvägar. Vinster ges från vänster till höger för efterföljande vinstkombinationer. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta – Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp – Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news