Menu

Hugo Goal

Hugo Goal

Avbrutet spel

Om din spelrunda avbryts sparas all spel- och insatsinformation tills du öppnar spelet igen. Du kan fortsätta ditt oavslutade spel vid avbrottspunkten. Funktionsfel annullerar alla utbetalningar och spel.

Information

Linjevinster äger rum på antalet valda vinstlinjer, i enlighet med informationen i vinsttabellen och spelreglerna. När man vinner på flera vinstlinjer i en enskild spelrunda läggs alla vinster ihop. Alla vinster från funktioner (så som gratisspinn), bonusspel och/eller spridda symboler (om tillämpligt) läggs också till linjevinster. Alla vinstkombinationer utbetalas i slutet av spelrundan. Gratisspinnfunktioner spelas med samma insats och samma antal valda linjer som spelrundan som aktiverade funktionen – om inte annat sägs. Insatsen kan inte ändras under en pågående spelrunda. För ytterligare information vänligen se spelreglerna.

Spelregler

Hugo, Afskylia, Don Croco och geten har alla värmt upp, knytit sina skosnören och är beredda på startsignalen i Hugo Goal. Det här är ett 3-hjuls videobandit som spelas med 5 fasta vinstlinjer. En kombination av tre matchande symboler längs en vinstlinje utgör en vinst.

Hugo, det vänliga trollet, är en jokersymbol som kan uppträda var som helst på alla tre hjul. Jokersymbolen ersätter alla normala symboler för att hjälpa till att skapa vinstkombinationer.

Aktiverar REPRIS-funktionen på icke-vinstgivande spinn, när två hela staplar av samma karaktärsymbol (Afskylia, Don Croco, geten) visas på hjulen. Jokersymbolen (Hugo) kan användas för att ersätta alla karaktärsymboler när funktionen aktiveras. Hjulet utan hela staplar utför sedan gratis återspinn till dess att du får en vinstkombination!

Aktiverar FRISPARK-funktionen på icke-vinstgivande spinn, när två hela staplar av samma saksymbol (fotboll, visselpipa, skor, stoppklocka, flaggor) visas på hjulen. Jokersymbolen (Hugo) kan användas för att ersätta alla saksymboler när funktionen aktiveras. Hjulet utan hela staplar utför sedan bara ett gratis återspinn och ger dig en andra chans att vinna!

Om det är möjligt för två olika hjul att återspinnas kommer hjulet som kan ge största möjliga vinst att stanna kvar – aktiverar en av de två återspinnfunktionerna.

Aktivera bonusspelet STRAFFLÄGGNING när alla symbolpositioner på hjulen visar samma symbol. Jokersymbolen kan användas för att ersätta alla symboler. Du spelar Hugo, som nu agerar målvakt, och försöker rädda så många straffar som möjligt för att multiplicera dina vinster i spelrundan som aktiverade funktionen. Du har exakt fem försök att rädda. Välj och klicka på positionen på skärmen där du tror att Hugo kommer att rädda! Varje räddning ökar vinstmultiplikatorn med ett. Att rädda alla fem straffar ger den högsta multiplikatorn på x10! De tillgängliga multiplikatorerna är: x2, x3, x4, x5 och x10.

RTP är 96.49 %

Du väljer din insats med insatsknapparna. Tryck på plus- och minusknapparna för att ändra insatsen ett steg. Tryck på STARTA för att starta spelrundan. När symbolerna landar jämförs de med vinstplanen och vinster utbetalas.

Tillgängliga val

  • Vinstplan – Visar vinstplanen.
  • Autospel – Slå på eller av autospel genom att klicka på knappen AUTOSPEL. Då spelet är i autospelsläge spelas ett antal omgångar i följd automatiskt med de insatsinställningar som är valda. Autospelsläget avbyts automatiskt då saldot är för lågt eller beroende på dina inställningar.
  • Starta – Hjulen börjar snurra och spelet startar.
  • Stopp – Stannar hjulen så fort det går.
  • Snabbspela – Sätt på för ett betydligt snabbare spel.

Relevant news