Menu

1421 Voyages of Zheng He Danmark

1421-voyages-of-zheng-he

1421 Voyages of Zheng He

Hejs sejlene og tag afsted med den legendariske opdagelsesrejsende Admiral Zheng He. Tag styringen over ekspeditionen i din søgen efter rigdomme ved at vælge mellem fire forskellige bonusspil i Spillerbeslutning-funktionen. Prøv Kop-funktionen for at få en 1 ud af 3 chancer for at finde en monumental gevinst, eller spil en af de 3 Gratis spins-bonusser med en vilkårlig multiplikator på hvert spin!

 • Sådan spiller du
 • Autospin-funktion
 • Spillerbeslutning-funktion
 • Kop-funktion
 • Gratis spins-bonus
 • Regler
 • Yderligere oplysninger

Sådan spiller du

1421 Voyages of Zheng He indeholder op til 88 gevinstlinjer.
LINJEINDSATS
viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.
LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer.
Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.
SPIN
Klik for at indsende indsatsen og dreje hjulene.
[ til toppen ]

Autospin-funktion

Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.
Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin bliver ved med at spille det angivne antal spil, indtil der trykkes på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.
Autospin er kun tilgængeligt i bestemte lande.
[ til toppen ]

Spillerbeslutning-funktion

Spillerbeslutning-funktionen gør det muligt for spilleren at vælge en af følgende funktioner:

 • Kop-funktion
 • 20 gratis spins med vilkårlige multiplikatorer på 3x, 2x eller 1x
 • 15 gratis spins med vilkårlige multiplikatorer på 5x, 2x eller 1x
 • 10 gratis spins med vilkårlige multiplikatorer på 8x, 2x eller 1x

Funktionen Spillerbeslutning udløses, når der vises 3 bonus-scatter-symboler på hjulene i grundspillet.
[ til toppen ]

Kop-funktion

Når Kop-funktionen udløses, skjules en guldbold under én af kopperne. Derefter blandes kopperne. Når kopperne er blandet, skal du vælge 1 kop. Hvis guldbolden vises under den valgte kop, udbetales en gevinst på Kop-funktionens multiplikator ganget med den samlede udløsende indsats. Se gevinstoversigten for detaljer. Hvis guldkuglen ikke ligger under den valgte kop, vinder spilleren ikke noget i Kop-funktionen.
[ til toppen ]

Gratis spins-bonus

Gratis spins-bonussen starter med en vælgerfunktion, der giver spilleren mulighed for at vælge mellem én af følgende gevinster:

 • 20 gratis spins med vilkårlige multiplikatorer på 3x, 2x eller 1x
 • 15 gratis spins med vilkårlige multiplikatorer på 5x, 2x eller 1x
 • 10 gratis spins med vilkårlige multiplikatorer på 8x, 2x eller 1x

Gratis spins-bonussen genudløses, når 3 bonus-scatter-symboler vises på de midterste hjul under Gratis spins-bonussen. Hver gang Gratis spins-bonussen genudløses, får spilleren mulighed for at vælge det antal ekstra gratis spins og sættet med vilkårlige multiplikator til den ekstra runde medgratis spins.
Gratis spins-bonussen kan genudløses op til 20 gange med et maksimum på 400 spins. Gratis spins spilles automatisk med samme linjeindsats og på samme linjer som i grundspillet.
Bonusrunden fortsætter, indtil der er 0 spins tilbage eller indtil 400 gratis spins er blevet spillet.
Der anvendes andre hjul under de gratis spins.
[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.
Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.
Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.
Kun den største scatter-gevinst bliver udbetalt pr. scatter-symbol. Scatter-gevinster ganges med 2x den samlede indsats.
Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.
Bonus-scatter-symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
Wild-symboler vises på alle hjul.
Gevinster vises i penge.
I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spins-bonussen plus det resultat i grundspillet, der udløste bonusrunden.
[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Oddsene for at få et bestemt resultat er altid de samme.
Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, din saldo, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst, er din chance for at vinde den igen i næste spil nøjagtig den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.
Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Resultaterne for en given spiller over en spille-session kan variere kraftigt fra dette langsigtede, forventede gennemsnit i begge retninger. Jo færre antal spillede spil, jo bredere er den normale varians i den faktiske tilbagebetaling, du kan opleve.
Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT i USA og/eller andre lande. © 2016 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.
[ til toppen ] Seneste opdatering: 12-10-2016

Relevant news