Gunslinger Reloaded

Gunslinger Reloaded
Gunslinger: Reloaded

Keskeytyneet pelit

Jos pelikierros keskeytyy, kaikki pelin tiedot ja asetetut panokset säilyvät, kunnes avaat pelin uudelleen. Voit jatkaa kesken jäänyttä kierrosta siitä, mihin jäit. Toimintahäiriö mitätöi kaikki maksut ja pelit.

Tiedot

Voittolinjavoitot tulevat valituilta voittolinjoilta voitonmaksutaulukossa olevien tietojen ja pelin sääntöjen mukaisesti. Jos samalla pelikierroksella on useita voittavia voittolinjoja, kaikki voitot lasketaan yhteen. Myös kaikki toiminnoista (kuten ilmaispyöräytyksistä), bonuspeleistä ja/tai scatter-symboleista (soveltuvin osin) saadut voitot lisätään voittolinjavoittoihin. Kaikkien voittoyhdistelmien voitot maksetaan pelikierroksen päätteeksi. Ilmaispyöräytystoiminnot pelataan samalla panoksella ja valittujen linjojen määrällä kuin toiminnon laukaissut pelikierros, ellei muuta mainita. Panosta ei voi muuttaa käynnissä olevan pelikierroksen aikana. Lisätietoja on pelin säännöissä.

Pelin säännöt

Gunslinger: Reloaded on viisirullainen videokolikkopeli, jossa on 25 kiinteää voittolinjaa. Pelin myötä pääset westernien kultakaudelle! Jahtaa sinnikkäitä lainsuojattomia karuissa maisemissa ja kerää valtavia palkkioita!
Gunslinger: Reloaded -pelissä on JOKERISYMBOLINA palkkionmetsästäjä, SCATTER-symbolina hevonen, ILMAISPYÖRÄYTYSSCATTER-symbolina pullo ja BONUSSCATTER-symbolina etsintäkuulutusjuliste. JOKERISYMBOLI korvaa minkä tahansa muun symbolin rullassa (paitsi SCATTERIT) ja auttaa siten voittoyhdistelmien muodostamisessa.
3 ILMAISPYÖRÄYTYSSCATTER-pullosymbolia rullissa 2, 3 tai 4 käynnistää PULLOPYÖRITYKSET-ILMAISPYÖRÄYTYSTILAN. Kun olet ampunut yhden pulloista, käynnistyy ILMAISPYÖRÄYTYSSARJA, jossa voittoyhdistelmien palkinnot tuplataan. Ensin annetaan 10–25 ILMAISPYÖRÄYTYSTÄ, mutta uudelleenkäynnistämiset ovat mahdollisia eikä niiden määrää ole rajoitettu.
3 BONUSSCATTER-etsintäkuulutusjulistesymbolia rullissa 1, 2 tai 3 aktivoi PALKKIONMETSÄSTYSTILAN. Valitse kohde palkkionmetsästystaululta ja jahtaa lainsuojatonta ympäri kaupunkia: ammu pulloja, veitsiä ja dynamiittia ja valmistaudu lopuksi eeppiseen kaksintaisteluun!
PALKKIONMETSÄSTYS-tilassa pahamaineisista lainsuojattomista saa eri palkintoja: Jessie Picket – ensimmäinen rosvo: x2 kerroin, tuottaa 6–36x kokonaispanoksen suuruisen voiton. Butch Curry – toinen rosvo: x3 kerroin, tuottaa 3–72x kokonaispanoksen suuruisen voiton. Ja viimeisenä Wild Bill – kolmas rosvo: x4 kerroin, tuottaa 1,2–240x kokonaispanoksen suuruisen voiton. Kaikki PALKKIONMETSÄSTYKSEN vaihevoitot kerrotaan kertoimella!
Kerää kaikki pokerikortit muodostamalla voittoyhdistelmiä, niin voit käynnistää AMMU KORTTEJA -tilan, jossa voit voittaa PROGRESSIIVISEN JACKPOTIN. Mitä suurempi panos, sitä paremmat voittomahdollisuudet. Jos kaikissa korteissa on sheriffin tähti, voitat JACKPOTIN!
Palautusprosentti on 96.67 %.
Panokset valitaan panostuspainikkeilla. Voit muuttaa panosta portaittain klikkaamalla plus- ja miinuspainikkeita. Aloita kierros klikkaamalla PYÖRÄYTÄ. Kun rullat pysähtyvät, palkinto määräytyy näytettyjen symbolien mukaan voittotaulukon perusteella.

Toiminnot

  • Voittotaulukko – Näyttää voittotaulukon.
  • Automaattinen peli – Automaattisen pelitoiminnon voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä AUTOM. PELI -painikkeella. Automaattisessa pelitilassa käynnistetään automaattisesti tietty määrä peräkkäisiä pelikierroksia käyttämällä senhetkisiä panosasetuksia. Automaattinen pelitila on automaattisesti poissa käytöstä asetuksista riippuen tai jos saldo on liian pieni.
  • Pyöräytä – Käynnistää rullat.
  • Pysäytä – Pysäyttää rullat normaalia nopeammin.

Relevant news